Spelers Geert Bremmer en Marjan Huisinga stoppen bij Thrianta

Hoogeveen - Aan het einde van dit seizoen stoppen Geert Bremmer en Marjan Huisinga met korfballen in de selectie van Thrianta. Beide spelers nemen na een succesvolle periode afscheid.

Geert doorliep de jeugd opleiding bij de Hoogeveense korfbalclub. Daarna is hij eerst in een lager seniorenteam gaan spelen. Na een tijdje te zijn gestopt, keerde hij toch terug bij Thrianta. In deze periode veroverde hij een plekje in het eerste waarin hij uiteindelijk twee titels wist te behalen. Nu valt het trainen en zaterdag wedstrijden spelen niet meer te combineren met werk en privé omstandigheden. Dus heeft Geert besloten om na dit seizoen de korfbalschoenen aan de wilgen te hangen
 
Marjan Huisinga is begonnen met korfballen bij Juventa uit Hardenberg en daar schopte ze het tot de selectie. Door een verhuizing naar Hoogeveen is ze bij Thrianta gaan korfballen. Eerst in het tweede, maar na verloop van tijd veroverde ze een plekje in het eerste. Deze heeft ze alleen een tijdje afgestaan tijdens en na haar bevalling. Toch wilde ze weer gaan korfballen, dus toen haar man stopte met korfballen is ze weer teruggekomen om nog een mooie tijd te hebben in het vlaggenschip van Thrianta. Uiteindelijk heeft zij drie titels in het eerste van Thrianta behaald.