Eindexamenleerlingen dossen zich prachtig uit tijdens gala

Hoogeveen - De dames in prachtige jurken en de heren in kostuum. De eindexamenleerlingen van RSG Wolfsbos hadden zich donderdagavond flink uitgedost voor hun gala.

De leerlingen van de  locaties Harm Smeenge en Dikkenberg vierden feest in Pand 3&40, de leerlingen van de locatie Groene Driehoek bij Paviljoen Nijstad. 

Bij Nijstad onstond een verkeersopstopping door de drukte. Door de grote toeloop van afzwaaiende leerlingen en hun ouders liep de verkeerssituatie volledig uit de hand. Omdat ouders hun auto’s bij voorbaat al op de Koedijk hadden geparkeerd, bleef er nog maar één rijbaan over. Hier moesten alle voertuigen nog langs. Dat waren niet alleen auto’s, maar ook tractoren, motoren en limousines. Op een gegeven moment zat alles muurvast en vond er zelfs een aanrijding plaats op de toerit naar de parkeerplaats.

Henri Offerein had met zijn personeel de handen vol om alles in goede banen te leiden. Toen de ‘boosdoeners’ waren opgespoord en hun voertuigen waren weggereden was het probleem snel opgelost en kon het eindejaarsfeest losbarsten in Paviljoen Nijstad.