Harm Eesinge 40 jaar monteur bij Auto Ruyne

Hoogeveen - Alle medewerkers van Auto Ruyne B.V. hebben Harm Eesinge en zijn gezin van huis gehaald, in de nieuwe Toyota Camry Hybrid, voor een feestelijke verrassingsavond.

Dit in verband met zijn 40-jarig dienstverband bij het Hoogeveense autobedrijf. En daarbij waren alle Toyota-modellen aanwezig. Als iemand iets kan vertellen over de historie van Auto Ruyne B.V. is het Harm Eesinge. Het autobedrijf is begonnen aan de Willemskade, waar Auto Ruyne B.V. eerst was gevestigd. Later volgde een verhuizing naar de Parmentierstraat 3. Auto Ruyne B.V. bestaat inmiddels 54 jaar, waarvan Harm maar liefst 40 jaar deelgenoot is. Het Toyota-bloed loopt dan ook door zijn aderen.

Technicus met brede kennis

‘Toyota is het meest vooruitstrevende merk als het gaat om innovatie. Denk daarbij alleen al aan de vele hybride modellen. Dus heeft Harm inmiddels veel ontwikkelingen meegemaakt in de autobranche’, weet Jans Blaauw van Toyota Ruyne. ‘Voor de klanten is Harm een zeer gewaardeerde persoonlijkheid. Een echte technicus met een brede kennis. Iemand die iedereen binnen het bedrijf met raad en daad bij staat. Wij zijn er dan ook trots op iemand als Harm binnen ons team te hebben. We hopen samen nog een aantal mooie jaren met elkaar te kunnen samenwerken en van zijn kwaliteiten te genieten. Namens het totale Auto Ruyne-team: Harm gefeliciteerd!’.