Alfa Accountants koppelt jubileum klantbeheerder Harry Huisjes aan vitaliteitstest

Hoogeveen - Afgelopen week was het feest aan de Jos van Aalderenlaan vanwege het 40-jarig dienstverband van klantbeheerder Harry Huisjes bij Alfa Accountants en Adviseurs.

Alfa profileert zich als een duurzaam accountantskantoor. Hun B-corp certificering onderstreept dat. Voor de jubilaris, die ook deel uitmaakt van het team Duurzaamheid van Alfa, was dat de reden om niet alleen met de collega’s feest te vieren. Hij daagde jong en oud uit om een spinningcontest te doen bij fitnesscentrum Move2Be in Hoogeveen.

Vitaliteit

Veel van de medewerkers gaven gehoor aan de oproep en dus was afgelopen donderdagmiddag de spinningruimte bij Move2Be geheel gevuld. Voor velen was het de eerste keer op een spinningfiets. Het talent en de vitaliteit van de medewerkers was verrassend. Een aantal vroeg naar de mogelijkheden van een vervolg en dat is natuurlijk een goed geluid.

Gezellige avond

Na de spinning toog het gezelschap naar Paviljoen Nijstad voor een gezellige avond die geheel in het teken stond van jubilaris Huisjes. Hij werd door Rudi Nijs, de kantoordirecteur, toegesproken waarbij de hele periode van 40 jaar werd belicht. Natuurlijk had de jubilaris zelf het laatste woord en hij memoreerde tal van aardige dingen die hij als klantbeheerder in de loop der jaren heeft meegemaakt. Ook stond hij stil bij de voortdurende ontwikkelingen die ook het accountantsvak raken. Daarbij maakte hij ook duidelijk dat het belangrijk is om ook oog te hebben voor de mensen achter de cijfers.

De mission statement van Alfa Accountants onderstreept dat ook: ‘De ondernemende mens centraal’.