Hoogeveen Mode houdt Vanguard Clothing brommers kiek’n

Hoogeveen - Ter lancering van de nieuwe wassingen van de Vanguard V850 én V850 bike jeans introduceert Vanguard dit voorjaar de zevende editie van brommerskiek’n.

Op vrijdag 31 mei houdt het team van Vanguard Clothing-specialisten dit evenement in samenwerking met Hoogeveen Mode in Hoogeveen. Deze dag staat geheel in het teken van de nieuwe wassing van de V850 Racer jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V850. Vanguard Clothing-specialisten voorzien, in samenwerking met Hoogeveen Mode, het winkelend publiek van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor 129 euro aan Vanguard-kleding aanschaft een T-shirt cadeau. Iedere consument die deze dag voor 499 euro aan Vanguard-kleding aanschaft ontvangt een leren tas of aktetas cadeau ter waarde van 349,95 euro en bij iedere jas een gratis Drentsche kruidkoek van Bakker Plaizier.

Authentiek

Vanguard is een authentiek lifestyle label voor moderne mannen die schoonheid en hoogstaand design belangrijk vinden en dit zoeken - en vinden - in klassieke motoren, stijlvolle kleding en andere zaken waar liefde en aandacht aan besteed is. Vanguard trekt al jaren op met Moto Guzzi, waarbij de combinatie van Italiaans design en het Amerikaanse vrijheidsgevoel als inspiratiebron dient. De originaliteit is terug te vinden in speelse details, mooie designs, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen. Samen vormt dit de basis voor een nette en vrije tijds uitstraling voor ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.

Iedereen is welkom bij Hoogeveen Mode, ook tijdens brommers kiek’n.