Century opent outlet center in Hoogeveen

Hoogeveen - In de sinds oktober 2018 door Century overgenomen Auto Brink-vestiging aan de Edisonstraat heeft het autobedrijf een outlet center geopend.

Het Century Outlet Center kenmerkt zich door een groot aanbod van nieuwe en jong gebruikte Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Cupra of Volkswagen bedrijfswagens modellen met een lage kilometerstand, waarin de klant na betaling direct kan wegrijden.

Openingsshow

Om de opening van het outlet center te vieren houdt Century op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni een openingsshow. Op deze dagen profiteert men niet alleen van extra scherpe prijzen, maar bij iedere aanschaf wordt ook een tankpas ter waarde van 500 euro cadeau gegeven. Verder staan op deze twee dagen tal van nieuwe modellen klaar om in proef te rijden, waaronder de nieuwe Volkswagen T-Cross en de nieuwe Škoda Scala. Terwijl men rustig rondkijkt, spelen de kleintjes op het springkussen en bij de snackkar haalt men een lekkere hamburger of een ijsje.

Servicevestiging

Century blijft in Hoogeveen ook een servicevestiging houden. Voor onderhoud en reparaties van een Volkswagen, Seat, Škoda en Volkswagen bedrijfswagen blijft men welkom aan de Edisonstraat.

Met de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat, Škoda, Cupra en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 400 medewerkers verspreid over 17 vestigingen in Groningen en Drenthe. Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.