Gratis bloeddruk meten bij Plus Cappendijck

Hollandscheveld - Bij Plus Cappendijck kan iedereen op 27, 28 en 29 mei gratis de bloeddruk laten meten. Het is belangrijk om je bloeddruk te kennen. Een hoge bloeddruk voel je namelijk niet, maar vergroot wel de kans op een hart- of vaatziekte.

Het kan bijvoorbeeld leiden tot een hartinfarct, beroerte of hartfalen. Daarom roept de Hartstichting op regelmatig de bloeddruk te (laten) meten. Ondernemer Jetze Cappendijck draagt zorg voor zijn klanten en ondersteunt daarom deze oproep van de Hartstichting door in zijn winkel een bloeddrukmeetpunt open te stellen. Deelname aan de campagne bloeddruk meten sluit aan bij het lokaal en maatschappelijk ondernemerschap van Jetze Cappendijck, waarvoor de ondernemer het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) heeft ontvangen.

Op maandag 27 mei van 10.00 tot 14.00 uur, dinsdag 28 mei van 16.00 tot 20.00 uur en woensdag 29 mei van 14.00 tot 18.00 uur kunnen mensen hun bloeddruk meten bij Plus Cappendijck. De gemeten bloeddruk is persoonlijk, en wordt met niemand gedeeld. Mensen krijgen ook concrete tips en adviezen over wat zij zelf kunnen doen om de bloeddruk op een gezond niveau te brengen of te houden. Jetze Cappendijck doet er alles aan om extra service te bieden aan zijn klanten. Deelname aan de campagne bloeddruk meten is voor hem dan ook vanzelfsprekend.