D-Reizen Hoogeveen beste Reisbureau van Drenthe

Hoogeveen - Vakblad TravMagazine, onderdeel van TRAVel Media, heeft tijdens een feestelijke gala-avond in het Van der Valk Hotel in Houten de provinciale winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 bekendgemaakt.

D-Reizen Hoogeveen is uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 en mag zich vanaf heden profileren als beste reisbureau van de provincie Drenthe.

De verkiezing, die sinds eind jaren 90 bestaat, wordt jaarlijks georganiseerd en loopt van september tot en met mei. De verkiezing heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd.

Verschillende ronden

De verkiezing heeft verschillende ronden gekend. In de eerste ronde moesten de reisbureaus een reisvoorstel met de klantcommunicatie indienen. In de tweede ronde werd de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen. Hierna gingen de reisbureaus aan de slag met een marketingcase. In ronde 5 kregen de reisbureaus bezoek van een mystery shopper. In de laatste ronde van de verkiezing kregen de twee beste reisbureaus van de provincie bezoek van enkele juryleden, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. Op basis van de resultaten uit alle ronden zijn de winnaars uit de bus gekomen.