Keukens en badkamers onder één dak

Hoogeveen - Kitchen4all en Sani4all openen zaterdag een vernieuwde winkel aan de Groenewegenstraat 19. Daarmee is Hoogeveen een nieuwe badkamer- en keukenspecialist rijker.

In een showroom van maar liefst 1000m2 worden bezoekers verrast met een ruim assortiment aan complete badkamers, keukens en vloeren.

Voor Kitchen4all is dit de derde winkel sinds haar intrede in 2018. Sani4all heeft 14 vestigingen in Nederland. Met de gecombineerde showroom in Hoogeveen wordt de volgende stap gezet naar dé ambitie; het aanbieden van betaalbare keukens en badkamers voor iedereen.

Kitchen4all Hoogeveen heeft, met adviseur Michael van de Belt, het doel om de mooiste keukens voor de beste prijs aan te bieden. Waarbij goede service van gratis 3D-ontwerp tot professionele montage hoog in het vaandel staat.

Bekend gezicht

Sani4all Hoogeveen is sinds 2015 een bekend gezicht in Hoogeveen. Sindsdien zijn er vele tevreden klanten voorzien van een nieuwe badkamer en/of toilet. Adviseur Herwin de Vries: ‘Het voordeel van een gecombineerde winkel is dat men niet meer stad en land hoeft af te reizen voor een badkamer en/of een keuken voor een scherpe prijs.’

De winkel is vanaf 25 mei officieel geopend aan de Groenewegenstraat 19 in Hoogeveen.

Voor meer informatie: www.kitchen4all.nl en www.sani4all.nl.