Paul van Loon maakt muzikale reis door kinderboeken

Hoogeveen - Paul van Loon komt zondag 26 mei naar De Tamboer. Samen met zijn Andere Snuiters, Ad, Ton, Tyn en technicus Rens neemt hij het publiek mee op een muzikale reis door zijn kinderboekenwereld.

De schrijver is bekend van bekend van onder andere De Griezelbus en Dolfje Weerwolfje. Zoals hij zelf zegt, schrijft hij het liefst ‘grumor’ verhalen; een combinatie van griezel- en gekke verhalen. Het belooft dan ook een spannende middag te worden, vol humor.

Paul leest voor en vertelt over zijn boeken, over schrijven, over deuren met geheime werelden erachter en natuurlijk over Dolfje, De Griezelbus, Foeksia en Jimi Rip. Samen met zijn band zingt en speelt hij liedjes, die met de boeken te maken hebben en soms mag het publiek zelf even aanschuiven op het podium.

En na afloop zet Paul natuurlijk graag zijn handtekening in een boek, op een blaadje, T-shirt, onderzetter of wat dan ook!

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528 – 280 180 of aan de kassa van De Tamboer.