Meer van Galilea staat in teken van vertrouwen

Hollandscheveld - Het Meer van Galilea, wordt op Hemelvaartsdag (30 mei) inmiddels al weer voor de tiende keer gehouden. Het vindt plaats op recreatieterrein Schoonhoven tussen Elim en Hollandscheveld.

Dit gratis toegankelijke evenement neemt bezoekers mee terug in de tijd naar het Meer van Galilea tijdens Jezus’ leven op aarde. Het thema voor deze editie is: Vertrouwen.

‘Terugblikkend stellen we dankbaar vast dat het vanaf de eerste editie een gezegend evenement is geweest’, zegt Freddy ten Caat van Stichting Burning Heart. ‘Het doel was het verspreiden van het evangelie aan zoveel mogelijk mensen, ongeacht hun achtergrond, hun overtuiging, hun leeftijd of hun geslacht. Er mogen geen drempels bestaan, noch om het evenement te bezoeken, noch om mee te helpen, noch om de evangelische boodschap te verspreiden.

Op het terrein van recreatieplas Schoonhoven wordt een levensecht decor neergezet. De sprekers, muzikanten en figuranten gekleed in kostuums van weleer, maken de beleving compleet. Het Meer van Galilea is tussen 19.00 en 23.00 uur te bezoeken.