CCR tribute van Fortunate Sons

Hoogeveen - De Nederlandse band The Fortunate Sons brengt zaterdag 18 mei een eerbetoon aan Creedence Clearwater Revival in Het Podium.

The Fortunate Sons weten als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70 tot leven te wekken met hun tribute. Met shows in binnen- en buitenland hebben ze zich ontpopt tot trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun live-energie beloven ze een fantastische show in Het Podium.

Proud Mary, Who'll Stop The Rain, Bad Moon Rising, I Put A Spell On You, het is slechts een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers van CCR Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van CCR staat bij velen als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van CCR-frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot ‘de Nederlandse John Fogerty’ gekroond. De weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge maken het feest compleet.

Kaarten zijn te koop via hetpo dium.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.