Café de Hare Majesteit vindt nieuw ‘koninklijk’ stel

Hoogeveen - Na vijf jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, keren Fifle Abrahams en Stephanie Schutte terug naar hun geboorteplaats Hoogeveen om hun droom waar te maken. Een eigen café!

Per 1 juni draagt Gerwin Boertien de sleutel over aan dit ondernemende duo. Na enig schilderwerk en wat vernieuwingen gaat op vrijdag 7 juni het café weer open. Om deze nieuwe start te vieren is er op zaterdag 8 juni live muziek. Het café zal standaard geopend zijn van woensdag tot en met zaterdag, maar is ook open op eerste pinksterdag (zondag).

Frisse start

Café de Hare Majesteit is een gezellig bruin café aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen. Het café bevindt zich in een klassiek pand, hier ontmoet je in ongedwongen sfeer vrienden en/of collega’s. Een plek in Hoogeveen waar het draait om gezelligheid, mooie dranken en goede muziek. Het ruime assortiment van speciaal bieren blijft geschonken worden. Ook komen er mooie bijpassende wijnen op de kaart te staan. Naast dit alles komt er een borrelkaart waarop onder meer borrelplanken, nacho’s en dergelijke besteld kunnen worden zodat hoffelijk pimpelen nog aantrekkelijker wordt.

Café de Hare Majesteit behoudt zijn huidige stijl en uitstraling, echter met een nieuwe frisse start en gezelligheid. ‘We hopen iedereen er straks het vertrouwde gevoel te kunnen blijven geven.’