Overval op 82-jarige vrouw in De Krim komt weer in Opsporing Verzocht

De Krim - In de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 7 mei wordt nogmaals de overval op een 82-jarige vrouw in De Krim op maandag 10 december 2018 rond 19.30 uur onder de aandacht gebracht.

De vrouw werd met geweld overvallen in haar woning aan de Kikkertsveldweg tussen De Krim en Elim. Zij werd door de twee overvallers in de meterkast opgesloten en werd pas de volgende ochtend door twee vriendinnen uit haar benarde positie bevrijd. De overvallers namens onder meer een zitmaaier mee.

Al eerder, in januari, werd aandacht besteed aan deze zaak in Opsporing Verzocht. Dit leverde ruim vijftig tips op. Het rechercheteam heeft, onder andere naar aanleiding van deze tips, meerdere aanvullende vragen. Deze worden wederom in Opsporing Verzocht behandeld. Daarnaast is een sms verstuurd naar circa 1000 personen die rond het tijdstip van de overval in de buurt van de woning waren.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdag 7 mei om 20.30 uur op NPO1 en wordt woensdag 8 mei rond 12.00 uur herhaald op NPO2