Wandelen door Zuidwolde tijdens Avondwandel4daagse

Zuidwolde - De 13e Avondwandel4daagse van Zuidwolde begint dit jaar op dinsdag 14 mei. Ook dit jaar krijgen de deelnemers een aantal mooie routes voorgeschoteld. De wandelaars kunnen kiezen uit routes van 5 en 10 kilometer.

Elke avond wordt er gestart tussen 18.00 en 19.00 uur. De voorverkoop van de stempelkaarten is inmiddels gestart bij Stuifzand Allerhande aan de Hoofdstraat 57 in Zuidwolde.

Routes

Op de eerste dag starten de wandelaars bij Zantingehof in de binnentuin, ingang via de Oosterweg. Op woensdag starten de wandelaars bij het Tonckenshuis, via de hoofdingang bij het restaurant.

Donderdag 16 mei, de derde wandeldag, kent een nieuwe startlocatie; Dorpshuis Linde. Vanaf deze startplaats zijn twee hele mooie wandelroutes uitgezet. De laatste avond, vrijdag 17 mei, wordt er gestart vanaf Zwembad De Waterlelie. De wandeltocht eindigt bij de sporthal waar de 5 en 10 kilometer wandelaars zich verzamelen voor de intocht.

Om 20.00 uur start de Woudklank vanaf de sporthal via de Kerkenbosweg, Kerkstraat, Kerkinge naar het centrum, waar de wandelaars binnengehaald worden met muziek en bloemen. De finish is op het kerkplein van de hervormde kerk en daar ontvangen de wandelaars hun medaille.

Vrolijke intocht

Net als voorgaande jaren hoopt de organisatie weer op een vrolijke intocht met veel verklede groepen. Dit jaar is het thema ‘gekke haren’. De organisatie hoopt dat er op de laatste dag dan ook veel mensen verkleed zijn. De mooiste groep/persoon zal worden verrast met iets lekkers.

Voor meer info: www.avond4daagsezuidwolde.nl en houd Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.