Gamma Hoogeveen viert 25-jarig bestaan uitgebreid

Hoogeveen - Gamma Hoogeveen bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd van 1 tot en met 5 mei. ‘We maken er een heel weekend feest van, voor jong en oud’, belooft het team van Gamma.

Over wat er allemaal te doen is, vertellen zij: ‘Voor de kinderen staat er elke dag een bijzondere, grote speelsilo én een springkussen. Verder kun je je laten schminken op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en hebben we een kleurwedstrijd met mooie prijzen.’ Voor de ouders zijn er alle dagen diverse demonstraties. Zie ook de advertentie van Gamma elders in deze krant. Zo zijn er demonstraties van onder meer Kärcher, Fiskars en Flexa en Gardena. De laatste komt met een grote tent om de nieuwste modellen te demonstreren. Tevens wordt er van alles verteld over dé trend van dit moment: robotmaaiers.

Bison

Op zondag is ook een speciale leverancier aanwezig: Bison. ‘Die komt met een grote landrover én Bison komt zelf ook. Naast uitleg over diverse artikelen kan iedereen met Bison op de foto en daar zelfs nog één van de mooie zitzakken mee winnen.’

Donderdag én vrijdag heeft Gamma Hoogeveen Rilana in huis van adviesbureau ‘Creating Interior’. Zij trekt per klant een volledig uur uit voor gratis interieuradvies. Wie plannen heeft om te verbouwen of gaat verhuizen en er zelf niet uitkomt, kan zich gratis laten adviseren. Inschrijven hiervoor kan bij de verfbalie of kom langs om te kijken of ze plek heeft.

Culinair verwennen

Ook Broekhuis auto’s is aanwezig met enkele van hun modellen en een mooie leaseactie. Daarnaast kunnen klanten zich alle dagen culinair laten verwennen door Arend en Fosa van D’indo, die de meest heerlijke Indonesische hapjes bereiden.

Als laatste is er voor iedere klant 20 procent korting op 1 artikel naar keuze (niet in combinatie met andere acties en OK-artikelen). Men kan hiervoor de bon op de flyer gebruiken uit het folderpakket of vraag ernaar bij de kassa. ‘Kortom: wilt u een leuk dagje uit in de meivakantie? Kom dan naar Gamma Hoogeveen en vier het feest met ons mee.’