Kaartverkoop nieuwe kindervoorstellingen in De Tamboer gestart

Hoogeveen – Vandaag presenteert De Tamboer het tweede en tevens laatste deel van het nieuwe kidsprogramma van januari tot en met mei 2020! In het nieuwe jaar zijn onder andere Peter Pan, Gonnie & Gijsje en Pijnstillers te zien in De Tamboer.

De Rovers 3+

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze worden bestolen, zijn ze vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven. Een bijzondere, tekstloze voorstelling boordevol livemuziek.

Pijnstillers 12+

Casper is vastbesloten om het leven van zijn zieke moeder tot een feest te maken, met muziek luisteren en dansen, zolang ze nog dansen kan. Een nieuwe musical naar het boek van Carry Slee, over doodgaan, liefde, nieuwe ontmoetingen en afscheid. Maar vooral over het leven vieren zolang het duurt.

Het Zandkasteel 3+

Prinses Sasso en Toto beleven samen met Koning Koos de mooiste avonturen. Piraatje spelen blijft hun favoriet. Op het toneel worden ze dan ook échte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar een schat… Beleef deze vrolijke, interactieve en leerzame familievoorstelling.

Kikker 4+

Kikker gaat met Rat op avontuur. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen.

Dirk Scheele 2+

Dirk Scheele steekt grote Oudhollandse hits in een heel nieuw jasje en daagt het publiek uit om samen met hem ter plekke een nieuw Hollands liedje te maken. Kortom, In Holland staat een huis is een groot meezingfeest voor jong en oud.

Peter Pan 6+

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Gonnie en Gijsje 4+

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes, maar op een dag zijn haar laarsjes weg… Ze gaat op zoek en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap! Een muzikale ontdekkingstocht voor jong en oud. Ga je mee?

Kids Afterparty

Met ingang van het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 organiseert De Tamboer rondom iedere kindervoorstelling tot 12 jaar een gezellige Kids Afterparty!

Tijdens deze afterparty kan er binnen worden gesprongen op het springkussen en bij mooi weer buiten in de Beeldentuin. Er kan worden gedanst op kindermuziek tijdens de disco in de foyer. En verder is er een speciaal ingerichte kleurhoek en zijn er overal allerlei leuke bordspelletjes te vinden.

Bij sommige voorstellingen worden er extra randactiviteiten georganiseerd zoals een knutsel-, muziek-, toneel-, en/of dansworkshop. Dit wordt altijd vermeld op de voorstellingspagina op www.detamboer.nl.

Bij Meet & Greets vindt er geen extra randactiviteit plaats, tenzij anders vermeld.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, 0528 - 280180 of aan de kassa van De Tamboer.