Gratis ontwikkeladvies in Hoogeveen

Hoogeveen - De gratis loopbaanadviezen voor 45-plussers zijn erg populair. In het eerste kwartaal van 2019 hebben landelijk zo’n 6.000 werknemers een loopbaanadvies aangevraagd en in Hoogeveen al 25.

Voor elk advies is 600 euro subsidie beschikbaar. Het goede nieuws: er is dit jaar nog volop subsidie. Werkenden die 45 jaar of ouder zijn en minimaal 12 uur werken, kunnen zich aanmelden voor een ontwikkeladvies bij Angelic Bloemberg van Bloemberg.nu.

Angelic vertelt: ‘Nadenken over je loopbaan in de aankomende jaren is nou eenmaal niet iets waar je vanzelfsprekend bij stil staat. Nu is de mogelijkheid daar om in drie gesprekken met jouw toekomst aan de slag te gaan. Vragen als: wat kun je, wat wil je, hoe ziet de toekomst van je vak eruit en wat is ervoor nodig om in de toekomst gezond en met plezier te blijven werken in hetzelfde of in een ander beroep? Na het volgen van het ontwikkeltraject zal je een bruikbaar ontwikkelplan hebben opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend jouw AOW-leeftijd kan bereiken.