Nog een paar plekken beschikbaar voor Kunstwark in 't Park

Hoogeveen - Kunstwark in ‘t Park wordt op 25 mei weer gehouden. Het spektakel is al bijna helemaal volgeboekt. Van de 70 beschikbare kramen zijn er al 66 gevuld.

Wie zijn kunsten ook wel laten zien tijdens het evenement moet er dus snel bij zijn. Aanmelden kan nog via www.kunstwarkintpark.nl

Binnenkort start de organisatie op Facebook met het voorstellen van de deelnemende kunstenaars.

‘Mijn Kunstklik’

Nieuw bij het evenement is de fotowedstrijd ‘Mijn Kunstklik’. Tot 11 mei wordt iedereen uitgedaagd om met een andere blik naar Hoogeveen en omstreken te kijken en een mooie, kunstzinnige foto te maken. Waar in Hoogeveen krijg jij een kunstklik? Foto’s van Kunstkliken kunnen worden opgestuurd naar kunstwarkintpark@gmail.com De ingestuurde foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury, Bart Pijper, Kim Stellingwerf en Gert-Jan Dieters. Voor de winnaar is er een passende prijs. De organisatie wil alvast kwijt dat een Hoogeveense grafitti-kunstenaar tijdens de kunstmarkt een spectaculair kunstwerk zal maken. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de poptroubadour Arnoud Kas. Hij loopt de gehele dag rond op het terrein.

Kunstwark in ‘t Park vindt op zaterdag 25 mei tussen 11.00 en 16.00 uur plaats op het terrein van Jannes van de Sleedenhuis, locatie Wolfsbos.