LeVeBo viert succes met mooie paasaanbieding

Hoogeveen - LeVeBo kozijnen en deuren opende 2,5 week geleden haar deuren aan de Dr. Anton Philipsstraat. Het grote assortiment dat LeVeBo haar klanten te bieden heeft valt duidelijk in de smaak bij klanten die het bedrijf de afgelopen weken hebben bezocht.

‘We hebben een erg ruim assortiment, maar toch is onze showroom overzichtelijk. Die reactie krijgen we veel van de mensen die hier komen’, vertelt Alex Veenstra van LeVeBo. ‘Dat vinden wij ook belangrijk. Goed en eerlijk advies staat bij ons voorop. In de showroom laten we alle mogelijkheden op het gebied van deuren en kozijnen zien. Details kunnen we dan wel later invullen.’

'Wij bieden een ruime keuze'

LeVeBo is een initiatief van Veenstra en eigenaar Henk de Leeuw. Samen combineren zij hun jarenlange ervaring in de bouwwereld en de kozijnen. De producten van LeVeBo komen van de Belgische fabrikant Profel. ‘We zijn erg blij dat we Profel als leverancier hebben weten te strikken’, aldus Veenstra. ‘Profel is een fantastisch bedrijf. Alles in het product maken zij zelf. Veel van onze concurrenten halen de onderdelen overal vandaan. Dat werkt toch minder goed. Wanneer er iets niet goed is met een kozijn, is het voor ons een druk op de knop en we krijgen de nieuwe onderdelen. Profel is een echt familiebedrijf dat al 70 jaar bestaat. Er werken 1300 mensen. Dat zegt wel wat. Het is een goed bedrijf dat echt hart voor de zaak heeft.’

Door de samenwerking met Profel heeft LeVeBo alles te bieden op het gebied van kozijnen, kozijnen van kunststof, aluminium of hout. ‘Er is echt veel keuze op dit gebied. Wij zien het als onze missie om de klant zo goed mogelijk te helpen.’ Naast de kozijnen is LeVeBo expert op het gebied van schuifpuien en terrasdeuren.

De Leeuw en Veenstra zijn blij met het succes van hun nieuwe zaak. Dat is een feestje waard, vinden zij. Daarom hebben ze een speciale paasaanbieding: 5 procent korting op alle producten van LeVeBo. Deze actie geldt nog tot het eind van de maand mei.

LeVeBo is te vinden aan de Dr. Anton Philipsstraat 7 en is maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur.