Samenloop voor Hoop zoekt organisatietalent

Hoogeveen - Zet je in als vrijwilliger in de strijd tegen kanker! In juli wordt in Hoogeveen een SamenLoop voor Hoop gehouden. Tijdens deze bijzondere 24-uurswandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Heb jij hart voor KWF en wil je je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan!

De SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Deze organisatie is met ruim 4.800 edities per jaar het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Bij de loop staan we stil bij kanker én vieren wij het leven. Tijdens de 24-uurswandelestafette zorgen indrukwekkende ceremonies, muziekoptredens, een braderie en diverse andere activiteiten ervoor dat het voor zowel de deelnemers als de bezoekers een onvergetelijk evenement wordt.

De SamenLoop voor Hoop Hoogeveen wordt gehouden in het eerste weekend van juli en wel van vrijdag 5 juli 16.00 uur tot zaterdag 6 juli 16.00 uur bij Paviljoen Nijstad, Strand Nijstad in Hoogeveen. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Om van de eerste SamenLoop voor Hoop in Hoogeveen een daverend succes te maken zijn er veel vrijwilligers nodig. Dus ben jij een enthousiaste gastvrije teamspeler en wil je jouw talenten inzetten voor KWF Kankerbestrijding dan zijn wij op zoek naar jou!

Er worden vrijwilligers gezocht voor het voortraject, tijdens de SamenLoop en na de Samenloop.

Kijk voor meer informatie over de Samenloop voor Hoop op www.samenloopvoorhoop.nl/hoogeveen.

Wil jij je inzetten voor onze SamenLoop? Neem dan voor meer informatie of om je aan te melden contact op met vrijwilligers.samenloophgv@gmail.com