50 jaar Toerkoop! Van der Goes reikt cheque uit

Hoogeveen - Al 50 jaar lang komen de mensen bij Toerkoop om een welverdiende vakantie te boeken. Een reis waar ze naar uitkijken en waar alles goed geregeld moet zijn.

Toerkoop is een onafhankelijke reisbureauketen die zelf de producten kiest die het beste bij de klanten passen. De medewerkers van Toerkoop zijn flexibel in het samenstellen van de ideale vakantie.

In al die tijd zijn er wel dingen veranderd. Reizigers zijn niet meer op zoek naar een ‘gewone’ vakantie maar naar een unieke beleving. Toerkoop Reisburo van der Goes, gevestigd in winkelcentrum De Weide, verzorgt dit al bijna 25 jaar voor zijn klanten.

Uitgebreid assortiment pakketreizen

Naast de specialisatie Vakanties op Maat biedt Van der Goes Reizen ook een uitgebreid assortiment pakketreizen aan. Naast de Nederlandse touroperators, worden er ook reizen aangeboden van bijna alle Duitse touroperators. De prijzen van deze Duitse organisaties zijn zeer concurrerend ten opzichte van de Nederlandse organisaties. Zeker in de Nederlandse vakantieperiodes kennen de Duitse organisaties geen toeslagen. Naast vertrek van Duitse luchthavens zoals Münster/Osnabruck, Dusseldorf International, Weeze/Niederrhein en Bremen wordt door deze organisaties vaak ook vertrek van de Nederlandse luchthavens aangeboden.

Boeken bij Van der Goes heeft vele voordelen

Eduard van der Goes somt de vele voordelen over voor klanten om te boeken bij Toerkoop Reisburo van der Goes: ‘het is een zeer vertrouwd ANVR/SGR reisbureau dat een stuk zekerheid biedt. Service en gemak. Vakkundig personeel met zeer ruime ervaring, niet zelf uren zoeken, maar wij doen dit voor u, dus gemakkelijk en tijdbesparend. Een zeer ruim aanbod, ook met ruim 60 Duitse touroperators zoals onder meer REWE, Jahn Reisen, Alltours, Neckermann Duitsland en TUI Duitsland. Het Toerkoop van der Goes spaarsysteem. Een groter flexibel aanbod dan internet. U kunt bij ons Flexboekingen maken waarbij u uw voorkeursvluchten, accommodatievoorkeur en transfer kan aangeven. De mogelijkheid om van tevoren een compleet vakantiepakket aan te bieden met onder meer reservering van de luchthavenparkeerplaats, Schipholvervoer (ook naar de Duitse luchthavens mogelijk), privétransfers, overnachting hotels bij de luchthavens (vaak inclusief gratis parkeren). En niet te vergeten, u ondersteunt een kleine lokale ondernemer.’

Barbara en Eduard van der Goes en natuurlijk hun personeel Lisanne en Monique, staan voor iedereen klaar om de ideale vakantie uit te zoeken.

Reischeque

Om het 50-jarig bestaan te vieren werd bij Toerkoop Reisburo van der Goes kans gemaakt op een reicheque ter waarde van 500 euro. De blije winnaars zijn Hans en Carla Buik.