Wijbinga: voorjaarscheck vergroot fietsplezier

Hoogeveen - In deze tijd van het jaar is het tijd voor de voorjaarscheck van de fiets. Omdat onderhoud het fietsplezier vergroot. Wijbinga de Fietsspecialist, gevestigd aan de Nicolaas Beetsstraat, heeft in de komende maanden een speciale aanbieding voor deze voorjaarscheck.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de fiets op de volgende punten gecontroleerd: banden, wielen, versnelling, remmen, balhoofd, trapas/pedalen, ketting/tandwielen, stuur/stuurpen, verlichting, standaard, bagagedrager, spatborden, slot en zadel/zadelpen. Bij E-bike fietsen wordt ook de accu gecontroleerd en indien mogelijk de software vervangen.

Leenfiets en voorjaarsmandje

Wie dat wenst krijgt gratis een leenfiets mee. Is het lastig om zelf de fiets te brengen, ook dan is er geen probleem. Wijbinga haalt in overleg de fiets op. De klant krijgt vooraf een duidelijk overzicht van de kosten van de voorjaarscheck. Mochten tijdens de winterbeurt opmerkelijke zaken worden ontdekt, dan wordt eerst contact met de klant opgenomen. Als extraatje ontvangen klanten een gratis voorjaarsmandje met planten gemaakt door de snelle bloemenverkopers van De Gier Bloemen. Ook zijn er in de winkel deze hele maand nog leuke aanbiedingen.