‘Alpe d’HuZes is een... (paas)eitje’ loopt tot Pasen

Hoogeveen - De actie ‘Alpe d’HuZes is een... (paas)eitje’ loopt als een speer. Deze actie is gestart door Bakken met Plaizier om daarmee de 85-jarige Rein Strijker uit Hoogeveen te helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zijn deelname aan de Alpe d’HuZes.

Het duizendste eitje zat in de bestelling van De Jongens, die gistermorgen door Bakken met Plaizier werd afgeleverd bij de herenmodezaak aan de Hoofdstraat. Inmiddels is de teller zelfs de 1500 al gepasseerd, maar bestellen kan nog tot Pasen. De hoop is dat er nog heel veel meer eitjes verkocht gaan worden voor het goede doel. Wie de actiepaaseitjes koopt, maakt tevens kans op een mega-paasei van ruim 30 kilo dat verloot wordt.

Rein Strijker beklimt op donderdag 6 juni wandelend de Alpe d’Huez. De Hoogevener is blij en dankbaar voor de steun van de Hoogeveense bakker. Net als alle andere deelnemers moet hij 2500 euro inleggen. Een bedrag dat nog niet zo makkelijk aan sponsorgeld binnen te halen is. Met de steun van Bakken met Plaizier moet het lukken. Van elke 2 euro die het kokertje met paaseitjes kost, gaat 1 euro naar het goede doel.