Ode aan giganten van rockmuziek

Hoogeveen - Tributebands Damaged Justice en Slash ’N Roses brengen zaterdag een eerbetoon aan Metalica en Guns ’N Roses in Het Podium. De concerten zijn onderdeel van de Legends of Rock Tribute Tour, waarin toonaangevende tributebands uit binnen- en buitenland een eerbetoon brengen aan internationale topbands.

Het is voorlopig de laatste Legends of Rock avond in Het Podium. Kaarten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 en aan de kassa van De Tamboer. 

Leden Damaged Justice leven als Metellica

Damaged Justice wordt regelmatig één van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze leven als Metallica. De muzikanten begonnen op hun elfde en spelen inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven. De rockers bestormen het ene na het andere podium in binnen- en buitenland: Oerrock, Dokkum Open Air, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze, en vele anderen.

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als Slash. Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses, zoals Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het solo album Slash voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af.