Fit20 Hoogeveen bestaat 1 jaar

Hoogeveen - Fit worden in 20 minuten per week? Het kan, dankzij een intelligent trainingsprogramma en persoonlijke begeleiding. Inmiddels zijn de deuren van de fit20-studio in Hoogeveen één jaar geopend. En met succes.

Een jaar geleden begon studiomanager Geralda Wulff-Booij enthousiast aan het fit20-avontuur aan de Industrieweg 96. Vastberaden dat de studio zou slagen. De fit20-formule sloeg aan; innovatieve apparaten, een koele trainingsruimte en een speciaal samengesteld programma zorgen ervoor dat iedereen de training kan volgen zonder een druppeltje te zweten. Diana en Mirjam sloten als personal trainers aan bij het fit20 Hoogeveen-team. Deze aanvulling geeft de mogelijkheid om naast het trainen van de huidige leden, ook kennismakingstrainingen te kunnen blijven bieden aan mogelijk nieuwe leden. ‘Iedereen die woonachtig is in of rondom Hoogeveen en het afgelopen jaar onze studio nog niet heeft bezocht, zou op z’n minst één fit20-training moeten proberen’, zegt personal trainer Diana overtuigend.

Verleg je grenzen

Hoogeveners die zeggen dat sport niet past binnen hun drukke werkweek hebben inmiddels geen excuus meer. Fit worden door 20 minuten te trainen onder persoonlijke begeleiding is mogelijk, bewijzen de studiomanagers. ‘Maar, vergis je niet’, aldus studiomanager Geralda. ‘Door net over de grens van je spierkracht heen te gaan, krijg je een enorme prikkel om sterker te worden. Zo kort als een training duurt, zo krachtig is de invloed op je conditie en de werking van je lichaam.’

fit20-lid Bianca (43) is enthousiast: ‘In maart 2018 zag ik op Facebook dat er een nieuwe sportschool in Hoogeveen kwam, waarbij ik op een vaste dag en vaste tijd maar 20 minuten per week aan de apparaten hoefde te ‘hangen’. Dat leek me ideaal in combinatie met mijn drukke baan. In april 2018 ben ik van start gegaan en in de loop der weken veranderde er echt iets in mijn lichaam. Ik voelde me sterker, fitter en energieker worden.’ Bianca zou niet meer zonder fit20 willen en raadt iedereen, vooral mensen met lichamelijke klachten, aan om een proefles te volgen.

Ook fit worden in 20 minuten per week? Op www.fit20hoogeveen.nl kan eenieder zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismakingstraining in Hoogeveen. Personal training bij fit20 is zowel individueel als in duovorm mogelijk.