De Tamboer kondigt de voorstellingen voor november aan

Hoogeveen – De Tamboer start vandaag met de verkoop van de nieuwe voorstellingen in november. Onder andere Ellen ten Damme, Vrijdag & Sandifort en De Dijk komen naar Hoogeveen. De lijst van alle nieuwe voorstellingen in september, oktober en november 2019 is te vinden op detamboer.nl. De komende weken maakt De Tamboer telkens nieuw aanbod bekend via de online nieuwsbrief en website.

Tributes voeren de boventoon in het aanbod van november. Zo brengen de muzikanten van ABBA Gold een hommage met alle liedjes die bij iedereen in het geheugen gegrift staan zoals Dancing Queen. The Wieners brengen een ode aan de koningen van de samenzang; the Everly Brothers. En de band van topmuzikant Danny Sahupala brengt een eerbetoon aan alle muzikale grootheden die ons in 2016 zijn ontvallen, waaronder David Bowie, Prince en George Michael. Ook singer-songwriter Sabrina Starke brengt samen met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw een bijzondere ode aan de persoonlijke liedjes van jazz-soullegende en mensenrechtenactiviste Nina Simone.

Verder kan er op muzikaal gebied onder andere worden genoten van klassiek met harpiste Lavinia Meijer en toppianist Michiel Borstlap, Irish folk met the Kilkennys vs Scrum en Seven Drunken Nights en komt de nog altijd populaire band De Dijk naar De Tamboer. En natuurlijk staat november in het teken van Blues. De line-up van de inmiddels veertiende editie van het Bluesfestival Hoogeveen is vandaag dan ook bekendgemaakt. Onder andere Laurence Jones, Guy Davis en Julian Sas doen De Tamboer aan op zaterdag 16 november.

Naast muziek kan er worden genoten van dans met Magic of Georgia en van de aangrijpende toneelvoorstelling De Tolk van Java met onder andere Benja Bruijning en Marie Louise Stheins. Verder presenteert Ellen ten Damme haar muzikale show Casablanca en Remko Vrijdag en Martine Sandifort komen met hun vierde cabaretvoorstelling Voorlopig voor altijd. Kortom, ook deze maand is er weer voor ieder wat wils!

Nienke Plas

Naast de voorstellingen in november 2019, is vandaag ook bekendgemaakt dat de kaartverkoop van Nienke Plas haar theatervoorstelling Van de hak op de tak aanstaande woensdag 3 april start. Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 22 februari 2020.

Tickets zijn hier te verkrijgen, telefonisch via 0528 – 280180 of aan de kassa van De Tamboer.