Uiterwijk Winkel Verzekeringen
Door Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Fit en vitaal, met de Cascaderun helemaal!

Binnenkort is het weer zover, dan klinkt weer het startschot voor de Hoogeveense Cascaderun!

Dit jaar wordt de run alweer voor de 13e keer gehouden. Hoewel dit cijfer normaal niet bepaald bekend staat als een geluksgetal ligt dat bij de Hoogeveense Cascaderun gelukkig anders. De run is namelijk nog altijd een succes en heeft een grote regionale aantrekkingskracht. En daar zijn we als Hoogeveens bedrijf en mede-hoofdsponsor erg trots op.

In 2007 begon de Cascaderun direct als één van de grootste hardloopwedstrijden van Nederland met 1.600 deelnemers. Inmiddels zijn er al meer dan 8.000 deelnemers. Team Uiterwijk Winkel is dit jaar met 75 sportievelingen zelf uiteraard ook weer vertegenwoordigd in de businessteams op de 5 en 10 mijl.

Een fit en vitaal gevoel vinden we voor ons als bedrijf, maar ook als persoon, belangrijk. Want Uiterwijk Winkel wil op 90-jarige leeftijd natuurlijk in topconditie blijven. Dat doen we op professioneel vlak door trainingen te volgen en actief met ons vak bezig te zijn. Op een persoonlijker niveau doen wij dat door regelmatig voor de fiets of de benenwagen te kiezen.

Zo komt onze collega Erik Blom regelmatig op de racefiets naar het werk. Vanuit zijn woonplaats Hardenberg naar ons kantoor in Hoogeveen is dat toch al gauw een afstand van 25 kilometer. Nog voordat hij aan zijn werk begint heeft hij dus al een eerste prestatie achter de rug. Overigens hebben wij een douche op kantoor zodat Erik vervolgens fris aan aan zijn werkdag kan beginnen.

U leest het, we hebben een goede gezondheid hoog in het vaandel. We hebben dan ook veel zin in de aanstaande Cascaderun op 14 april.

Wij zien u graag bij de start, langs het parcours of op het afsluitende feest. Tot dan!