De SchildHoeve houdt bruidsbeurs

Fluitenberg - De SchildHoeve in Fluitenberg houdt op 7 april van 13.00 tot 17.00 uur haar halfjaarlijkse bruidsbeurs. Hier kan de zoektocht naar alle mogelijkheden beginnen. Een van de belangrijkste punten om vast te leggen is natuurlijk de locatie.

De medewerkers van De SchildHoeve geven op 7 april aanstaande bruidsparen graag een rondleiding door de zalen en staan hen graag te woord om de wensen van de bruidsparen te bespreken.

In de sfeervolle zalen, die in verschillende settings aan de bruidsparen worden gepresenteerd, krijgen de bruidsparen een goed inkijkje van wat De SchildHoeve te bieden heeft. Tevens geven diverse lokale leveranciers informatie over de mogelijkheden tijdens de trouwdag.

Nog op zoek naar een fotograaf die de perfecte plaatjes kan schieten, een dj die de dansvloer vol weet te krijgen, een bloemist die de mooiste boeketten schikt, de lekkerste taart, de mooiste ring, de juiste styling? Dit en nog veel meer kunnen de bezoekers van de bruidsbeurs vinden op de meest intieme bruidsbeurs in de regio.

Interesse? Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje De SchildHoeve als trouwlocatie te bezichtigen.