Hoogeveen wandelt Nationale Diabetes Challenge 2019

Hoogeveen - Patricia Dekker (physician assistent), Eefke Weismann (sportfunctionaris) en Yvonne Kruize (podotherapeut) houden op 4 april namens alle huisartsenpraktijken en paramedici in Hoogeveen een informatieavond over de Nationale Diabetes Challenge.

Aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur in de Kubus van Het Klooster Hoogeveen aan de Brinkstraat 5.

De avond is bedoeld voor zowel deelnemers als vrijwilligers die mee willen lopen. Ook mensen zonder diabetes zijn van harte welkom. ‘We nodigen mensen met diabetes en andere geïnteresseerden uit om vanaf 18 april wekelijks op donderdagavond met ons te gaan wandelen op weg naar een betere gezondheid. Bewegen is immers niet alleen goed voor mensen met diabetes, maar voor iedereen. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau’, vertellen de organisatoren.

Op zaterdag 28 september wandelen de deelnemers uit Hoogeveen en omgeving samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival in Den Haag.

Meer weten of meedoen? Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl. Aanmelden voor de informatieavond kan via poh@huisartsenpraktijkhetklooster.nl of info@podotherapiehoogeveen.nl.